May 13, 2009, 12:50 AM

Дали не сбърках... 

  Poetry » Love
679 0 1


Дали не сбърках...


Восъчна свещ с кибрита си запалих

и тази светлина, блеснала тогава,

накара ме да видя как забравих

спомена за в сърцето ми пожара.


Топлият восък топеше се нежно,

припомняше как казваше, че мога

да бъда силна, да бъда с тебе...

Дали не сбърках... пламъка с огън?

 

© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??