May 10, 2006, 10:25 PM

ДАЛИ ЩЕ ТИ ПОТРЯБВАМ 

  Poetry
845 0 6
Дали ще ти потрябвам

Дали ще ти потрябвам спешно
във бъдеще с подгизнала несигурност?
В преддверието на сърце ти грешно
дали ще ме оставиш с резервираност?

Пробуждай се!От сто години чакам.
Към другите се нежно разпиляваш.
Аз младостта не ще да си оплаквам
и трябва днес за мене да изгряваш.

Прибирай дружелюбните си мисли,
заседнали във мъжка похотливост.
Дошло е време май да ме прелисти
ръката ти със пламенна игривост.


© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??