Dec 15, 2005, 8:04 PM

Дали това е сън? 

  Poetry
908 0 3
Светът е тих,а в мен вали
Лазят капи в очите ми
Прозрачна съм
Дали това е сън?
Виждам стъкалцата разпилени в ритъм
Усещам как лежа до някой и въздишам
Мелодия разлива се в синхрон с дъжда
Стихове редят се в стара книга замълчала
Сега съм черна
На нощта съм вярна
Бях будна,а в стаята пяното  шептеше
Нали до мен преди секунди някой спеше?
Май сега отново съм сама,
покрита с зелено одеало
Или се заблуждавам
в отражението на криво огледало?
Отново розов блян
Отново от никой не видян
Капка кръв на пода падна
ободох се на трън
Дали това е сън?
Вече няма никакво значение
Ще го приема за предзнаменование
Ще поплача за последно
в 12 през нощта
Няма да ме види никой
в тази тъмнина
На сутринта ще отрека дори дъжда
и всичко ще остане в съня...

© Кари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??