Dec 27, 2011, 9:20 AM

Дар от Бога във дете 

  Poetry » For kids
1018 0 5

 


ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! 

С пожелания за повече здраве, святост и чудеса в живота ни!






























Днес от татко, мама чух,

че Исус се казвал Той,

че дошъл от Святи дух
и роден в човешки бой.

Бил е малък като мен,
в ясли даже бил повит
с агънцата нощ и ден - 
там от царя бил е скрит.

Три пророка бродили
смело, те, с камили - пет,
под звездата ходили
с даровете си отпред.


Злато, смирна и ливан

на Сина поднесли те - 

знаели, че е Голям
дар от Бога във дете.

На света е бил дарен
от злините да спаси,
греховете даже в мен
с добрина да угаси.

Днес от мама, татко чух
че Христос се казвал Той
и сега, от Святи Дух,
аз приех живота мой.


Агапея Полис
24.12.2011г.

_______________________

Фон: http://pavelcho.narod.ru

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??