Feb 20, 2009, 7:02 AM

Дарба 

  Poetry
537 0 0
Изпепеляващата дарба,
плод на греховна тишина,
малцина притежават и щом видим я не трябва
да подминем с безразлично вдигната глава.

Сякаш геният щом се ражда
орисан да живее в нищета,
ореол пред себе си изгражда,
търсещ върховна висота.

При появата си възхита среща,
както и на лоши похотта,
но искреността със сърцето се усеща
като след себе си остави незатихваща следа.

Следа останала дълбоко в мен,
на която често се уповавам,
за да следвам образа брилянтен и нетленен
на гения, пред който се прекланям!!!

Посветено на личностите, от които се възхищавам...

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??