Бях благословена от съдбата,
която подари ми дар след дар.
Докосна ме тя нежно със позлата…
Прекланям се пред този господар.
Дари ми щедро здраве, тъй желано,
а то не се купува със пари.
И щастие ми даде най-голямо,
копнежи сбъдна в мене и мечти.
Голямата любов, незабравима,
донесе ми да сгрява нощ и ден.
Бях с този дар съвсем неуязвима
и някак лек животът бе за мен.
И две дечица в дар ми тя поднесе,
две толкова любими същества.
Във свят вълшебен ме със тях пренесе…
Затуй ѝ от сърце благодаря!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.