Apr 19, 2017, 11:39 AM

Давам на всеки... 

  Poetry
536 1 0

В сърцето чувствам бодли,

почакай, това са сълзи,

плаче и за любов то моли,

лошо не би могло да стори.

 

За продан любов аз нямам,

давам и на всеки ще подарявам,

нося много радост вътре в мен,

душата ми ден и нощ стене и зове.

 

Събрах много любов,

никому не е нужна днес,

опитах се вчера да подаря

и пак остана сама под дъжда.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??