Jun 21, 2007, 8:49 PM

* * * 

  Poetry
951 0 1
Морето блести като в приказка,
огрято от златни лъчи.
Чаракмана глухо ни гледа
и само мълчи, мълчи.

Знае той много истории,
скрити в своите гърди.
Горди сме ние, каварненци,
с минало и прадеди.
 
Елате и вижте Каварна, 
градът на моята мечта,
в който родих се, живея, 
в който се уча, творя.

© Стоян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??