Sep 13, 2007, 11:33 PM

* * * 

  Poetry
655 0 4
Знаех, че не трябва да се привързвам
и с чувствата си да прибързвам.
Знаех, че накрая това ще стане
и сърцето ми ще пламне.
Накара ме да се чувствам желана,
а сега в душата ми зее рана.
Животът ми искам да бъде като в приказка или песен,
но знам, че никога няма да е толкова лесен.
Влюбих се и направих грешка,
и станах в любовната игра - пешка.
Време е да се предам,
защото ми писна да страдам!

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??