Feb 26, 2008, 7:13 AM

*** 

  Poetry » Other
786 0 3
 

Харесвам те, обичам те и вярвам в теб,

дете на есента, ти научи ме да вярвам във живота,

нищо, че за винаги ще те загубя някой ден,

на юг със птиците заминала,

на юг ще гледам с тъга в очите всяка пролет.

© Антоан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??