Dec 2, 2007, 5:18 PM  

Дегенератът и аутсайдерката 

  Poetry » Humour
1250 0 17

               ДЕГЕНЕРАТЪТ И АУТСАЙДЕРКАТА

 

 

          Хей, красавице, налей ми вино,

          бързо пълна кана ти ми донеси!

          А пък аз ще пея буйни песни,

          а пък аз ще пея до зори!

 

          Хей, красавице, хвърли елека,

          дай да видим твойте хубави гърди!

          А пък аз ще свиря цяла нощ с дайрето,

          а пък аз ще свиря до зори!

 

          Хей, красавице, седни на коленете ми 

          целуни ме нежно, с мен добра бъди!

          Аз ще ти покажа слънцето в небето

          и ще те обичам... до зори!

 

                                  

                                    

© Анна Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??