Mar 20, 2024, 6:32 AM

Деликатна оферта 

  Poetry » Humour
126 1 8


Отличник съм в езикознанието
и то, без да зная чужди езици,
но познавам на жените желанието,
и те ми удрят в тефтеро шестици...

Това е изречено с' скромност,
че не съм такоф, да се 'фаля -
Другото е Огромна подробност
очевадна щом дрехите сваля...

Не ми вярваш? Отварям тефтера!
Имаш час записан вече и дата!
Трябва да бъдеш на тоз' адрес... вчера...
Подпис, печат... и с 2 бона в ръката...

17.03.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??