Feb 14, 2013, 9:57 PM

Ден обикновен 

  Poetry » Other
479 0 1
Днес бил празника на влюбените,
от любов разлюбените,
но също и празник на лозята и ракията,
на по чашка, две с комшията.
И всеки в този ден,
се чувства сякаш раздвоен,
кой от празниците да избира,
да празнува на какво се спира.
Само за такива като мен,
денят е най-обикновен!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??