Разсмивам Господ, ден след ден,
макар да ме боли, от смях, душата.
Едва ли друго Той очаквал е от мен,
когато влагал е в човеците мечтата.
За всичко друго, вярно, има си сезон –
за оран и за посев, за растеж и жътва,
но само който е отглеждал небосклон
умее в синьото да пуска здрава котва.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
пп. Георги, вероятно същото е правил, когато е създавал и мен.