Jan 10, 2016, 7:29 PM

Депресия 

  Poetry » Other
344 1 3

Ръцете са отпуснати, безсилни,

съзнанието плува във мъгла,

не трепка чувство, волята се килна,

не издържала на хроничен глад

 

за щастие, успех или за ласка

и все да си прецакан, по почтен.

Желанието за живот угасна,

певец любим не слушаш, не четеш

 

и съществуваш тъй – наполовина,

към радостите дребни охладнял,

събития, вълнували мнозина,

не забелязал, не съпреживял.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??