От жълтите павета заслепен,
за хората забрави в този ден.
Сега е друг той - променен
и все сериозен, все вглъбен.
Не го закачайте, не го търсете!
Затънал е в делá до коленете.
Сега е друг той - джентълмен,
костюми сменя всеки ден.
Косата своя боядисва.
Храни кат' зеле, боб -
дори не помирисва.
Сега е друг той - променен,
но май е още същият овен!
Напред с рогата тича,
щом някой алчен го нарича.
Ще го обиждате на " милионер"!
Та той е вече милиардер!
© Хари Спасов All rights reserved.