Sep 10, 2021, 11:37 AM

Депутатите отложиха преизчислението на пенсиите 

  Poetry » Civilian
319 0 3

Взимайте си тлъстите заплати,

по-нагли, по-алчни от вас не знам,

на чужд гръб ставате все по-богати,

а те едва оцеляват, как не ви е срам!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??