Нямам думи, за това което сторих,
уж харесвах те, а напълно те убих,
ти беше всичко – и жена и майка и любима,
аз пък постепенно и напълно те разбих.
Още търся грешките във тебе,
нямам опита на мойта възраст,
като дете съм – сложено на колене,
и едва ли ще ме превъзпита някоя и мене.
Но едно разбрах в живота си препускащ –
ти на всеки можеш да предлагаш любовта,
но да поискаш чувства, там където има само пустош –
тази грешка... не правете, моля ви, сега.
© Борислав тодоров All rights reserved.