May 10, 2021, 9:16 AM

Детелина 

  Poetry
264 0 1

Търсих те в гори,

търсих те в поля,

търсих те във родна

и във чужда земя.

И знам че има някъде една -

зелена, малка, махаща с крила.

 

Носиш надежда, вяра, светлина.

Всички казват, че сбъдваш чудеса.

Красива си, грееш с четири листа

и ти ще сбъднеш моята мечта!

Ах, дано в моята родина

те намеря, мила моя,

детелина!

© Тодор Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??