Feb 6, 2024, 8:54 AM

Детска чистота 

  Poetry
123 3 0



От очите ти красиви
някой тайничко отпи.
Гледам ги така щастливи,
но добре си помисли.

Хората не са еднакви.
Имат разни бесове.
Само малко ти загатвам
и за мойте страхове.

Щастието ще изгасне,
пътят ще се ослани.
Красотата е прекрасна,
по-добре си я пази.

Не поглеждай в празнотите,
там се крие подлостта.
Запази си ти, мечтите
и ги сбъдвай с чистота.

Чистотата е вълшебство.
Тя е финна красота.
Тя е нашето наследство.
В детството се ражда тя.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??