Jun 24, 2009, 1:07 AM

Детско (на Александър) 

  Poetry » For kids
669 0 5

Детско

(на Александър)

Малко живичко момче,
с топло кръгло личице,
смело си като звънче,
със невинно сърчице!

С яки търсещи ръчички
и пухлатеста косичка,
с чисти весели очички,
много тати те обичка!

23. 06. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??