Oct 6, 2009, 1:30 AM

Девет бала 

  Poetry » Love
1055 1 0

ДЕВЕТ БАЛА

 

 

 

 

 

 

 

Много истини ти казах

и може би уплаших дързостта ти.
Бунтарка съм и всичко ме вълнува.
Обичам нежността ти,
топлината на душата ти
и крехкостта на твоите мечти.
Не изтрезнявам от своето безумие
и всяко дребно нещо може да ме впечатли.
От всяка нежност онемявам
и знам, че си различен.
В очите ти откривам любовта -
с девет бала трептящо вълнение.
Колко много копнежи, красота,
устни - изворни, от които потръпвам,
едно безкрайно начало . . .  и Ти.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??