Feb 11, 2021, 5:33 PM  

Девство 

  Poetry » Other
281 1 0

 

Нежни девици,

бели полски кринове,

пеперудените ви клепки пърхат,

пазейки тайната

на целомъдрието.

 

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??