Какво се случва с мен не зная,
ръцете ми треперят, очите ми горят,
каква е тази болест искам да узная,
да не би да казва се "Любов"?
Пеперудите в стомаха ми прелитат,
сърцето ми препуска в ритъм луд,
мислите и те от мен отлитат,
тялото ми моли за любов.
Къде да търся лек сега не зная,
безсилна медицината мълчи,
любовта лекува се единствено с обич
и нищо друго не ще я замени.
Ела при мен и болестта ми излекувай,
с целувки страстни, ти я прогони,
внимавай само, много е заразна,
после двама от любов ще изгорим.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова All rights reserved.