Mar 1, 2007, 1:35 AM

Диалог 

  Poetry
466 0 2
Здравей!
Аз съм твоето момиче
и всички онези, които си обичал.
Аз съм твоята тайна
и скритите мисли.
Във всяка сълза съм
и в премълчаните истини.
Аз съм твоето сърце:
носиш ме в себе си -
малко, туптящо, за тебе
живеещо.
Пази ме, дете,
без мен всичко умира.
Любовта ми те ражда,
но и убива...



© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??