Oct 20, 2011, 9:24 PM

Диалог с никого 

  Poetry » Other
724 0 3


Диалог с никого


Таз вечер бързо ти си тръгна -

екранът тъжно в мен блести.

Защо съм логната в канала,

щом там не си и ти?


Hello! How are you?

Hi!

Zdravei!

Какво да отговоря аз на всички?

Бавно пиша:

Not today,

вие всички сте ми безразлични.


Любов чрез битове, байтове и цифри...

А ние къде сме? Във програмите?

Къде аз виждам твоите мисли?

Затварям IRC-то и каналите.




P.S.: Моля, да се има предвид, че това е писано още през 2004, та ако има неточности или архаични програмни средства за комуникация, да бъда извинена. :) Лили, happy? :P



© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??