капи:
Чудно хубав и удобен
станал е и твоят хол,
тук играчки има много
да се криеш – места бол!
Чудя се дали и аз
да намина тези дни,
че със Шаро във захлас
да участвам във бели!
Котката Капи :)
tester:
Виж ти - котка-поетеса!
Мило Капи, я ела -
писи писи писи писи!
Пък ако не ти хареса,
ми - иди си
kapi :
Оооо, ще ми хареса твърдо!
Твоят хол е тъй забавен!
Щом със Шаро тук се свързах,
как ще бягам! Неее, не става!
TT :
Гледай ти по повод кучето
къв масал кристализира!
Гадно, викаш, че се случи то,
а пък погледът се взира -
щот насреща ситуация
в стил "си мамата е*ава".
Их, да е*а, ква сме нация
такава...
kapi:
Аааа, за мойто куче Шаро
лоша дума да не чувам!
Аз за него всичко давам!
(стига бе, недей да псуваш!)
TT :
Кво ти куче! То е пес!
Рошава мастия!
Преспокойно мога без
организми тия.
А за псуването ти
хич не вдигай пара.
То душата горещи,
мамата му стара!
kapi:
Може и да е мастия
(за какво ги пишеш тия?!)
ей сегичка (без да гледа)
цункам му нослето.
tester :
Мило Капи, Бързо лягай!
Тошко няма да избяга.
Виж - навън припада мрака,
а теб работа те чака!
Зайби сайта, зайби чата,
и - в кревата!
kapi:
нещо стана ми студено
звъннах, казах, че съм зле
и че ме боли корема
(не ми се работи, бе!)
TT :
Леле, милото момиче
хвана колики от рими!
Обещавам и се вричам -
ще те пазя! И прости ми!
kapi:
Тошко, ти не се коси -
вече мина ми корема -
веднагà щом разреши
ми началника проблема
Станала съм интернетна
много яко тези дни...
Ти пък за каква ме сметна?
E, щом искаш, ме пази...
brumm:
Капи, имаш ли чорапи
в тази мразовита нощ?
Шарко да не те уапе
по пръстето. Този Шарко лош.
kapi:
8 чифта имам тука -
2 от тях са за боклука.
В тоз час е голяма скука -
Шаро хърка, та се пука!
brumm:
Шаро е такъв копой,
я не му се доверявай!
Претендира сън. Бе той
има лоша слава.
kapi:
Знам аз. Ама си е мой.
Там, на бай Иван във хола,
как си ме обича той...
Даже пихме кока-кола !!!
brumm:
Шарко е голям пичага,
щом си пийва кока-кола.
Хайде, вече да си лягаш,
много ти се молА !
kapi:
Да бе, трябва да си лягам
ама Шаро много хърка!
Без въобще да му се слагам,
аз до него ще замъркам...
brumm:
Мъркай, мъркай, котарано!
Вънка нека вее,
утре рано като станеш,
да нахраниш змея
с кокалче от плъх-парясник,
смесено със мюсли.
Че от котешкия празник
и той да си кусне.
kapi:
Притесняваш се излишно -
на Бай Иван е той дете -
На купон Новогодишен
(без мене...) ще го заведе!
---------
© Капи Капито All rights reserved.
много яко тези дни...