Nov 6, 2007, 11:41 PM

|Diathermic| 

  Poetry » Love
718 0 14

.

.

Лично пространство заплюто.
И времето губи дихание.
Топлообмен на чувства.

.

.

.

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??