Jun 13, 2006, 1:53 PM

Дилема... 

  Poetry
603 0 6
Вкуса на парите при тебе я води,
обича скъпи подаръци и красиви обвивки.
Късметлиика е, че мъж като теб я споходи,
но вътрешно тя е една страхливка...
Дава ти всичкио, вино, кристални чаши,
фалшиви усмивки и изкуствени очи...
А аз... какво мога аз да ти дам?
Нежност, ласки... мечти...
Сигурна съм, ти ще проумееш
за какво е тя със теб.
И надявам се тогава да последваш
пътечката, която би ти донесла късмет.
Послушай сърцето си,
то знае верният отговор...
Каква дилема?
Но не ме е страх да знам,
че при мен ще се върнеш ти...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??