Nov 24, 2015, 9:35 PM

Дилема 

  Poetry » Civilian
271 0 1

Поправих на съседа телевизора,
но му счупих стола.
Нали хляб трябва да яде и Никола. 
Той пък му повредил водопроводния кран,
че деца храни Иван.
А бе в тая икономическа криза
майсторът за чест ли да мисли, или за риза? 

 

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??