Dec 23, 2009, 12:20 PM

Диптих 

  Poetry » East forms
458 0 7

 

ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ

 

чувствам  те близо

в края на пръстите

върху гърба на „мишката”

 

 

 

НЕВИРТУАЛНА ЛЮБОВ

 

чувствам те близко

в края на пръстите

объркани от раздвоението на ципа

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??