Oct 4, 2018, 6:00 PM

Дишащи разстояния 

  Poetry
207 0 0

ДИШАЩИ РАЗСТОЯНИЯ

 

Зеници, запечатали очарования,
от детско гукане и волен смях,
сега слепеят в мрачно отчаяние
от свой ли, чужд ли тежък грях.

 

Устни, стиснати до кръв, немеят
в спомена за хиляди целувки.
Пръстите в празни длани леденеят,
някога докосвали нежно в милувки.

 

Сърцето се разкъсва на парчета.
Отново пъзелът не ще се нареди.
Отдавна на децата босите крачета
оставиха в душата само кървави следи..

 

02 10 2018

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??