Jul 27, 2006, 12:35 PM

Дива страст 

  Poetry
975 0 1
Дива страст в мен бушува
в недрата на сърцето ми,
в него корабчета плуват,
запътени към твоето сърце.
Със скъпи дарове са пълни те:
любов,нежност и надежди безброй
и всички те са само за теб!
Нанизани като броеница
нетърпеливо всяко чака своя ред,
да го вземеш ти!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??