Oct 17, 2012, 9:42 AM

Дива вода 

  Poetry » Love
490 0 2

Аз съм твоята дива вода.

Ти ме пиеш и питаш за още.

Непонятна, жестока следа

в теб оставям през летните нощи.

 

Откъдето премина - руша.

Безпощадно, красиво и дръзко.

Пепелище  е твойта душа.

Неочаквано, с дивите пръски,

 

аз навлизам дълбоко във теб,

повалила забрани, прегради.

На душата ти жадната степ

пак окъпвам в неземни  наслади.

 

После  дива, свободна и зла

вечно тръгвам със първия вятър,

пренебрегнала всяка сълза,

любовта ти  превърнала в театър.

 

И съм ничия – черна дъга –

уморена, с измамено его.

Миг... прегръщам морето с тъга

и безследно изчезвам във него.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??