May 29, 2009, 7:33 PM

Диви ангели 

  Poetry » Love
1198 0 2

Ангели диви будят нощта ми,

пропилели на греха тленната жар

под блясъка на звездните мигове,

разголили тайните мои на страха.

 

Ангели диви, как се изпари верността,

мъката в духа нокти е впила,

нима от вас се уплаши нежността,

хей, ангели мои, крилата ви не са крила!

 

Ангели диви, мои въглени мрачни

ореолът греещ смрази срама,

дори в гърдите ви не пулсира обичта,

разсече я ръката на страстта.

 

© ДИМА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??