Apr 2, 2010, 6:55 PM

Днес 

  Poetry » Love
926 0 5

днес те срещнах

и познах те

зарад себе си узнах те

но искам зарад теб

да се узная аз

 

ти моя си

макар и да не знаеш

аз пък твой съм

в зениците ти виждам аз безкрая

и себе си

в началото и в края

© Найден Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??