Mar 16, 2010, 11:26 AM

Днес Слънцето изгря за мен 

  Poetry » Love
722 0 1

Днес Слънцето изгря за мен.

Погали ме.

Усетих топлината

на ласката.

Така, както усещах

твоята ласка.

Усмихна ми се.

Така, както ти

се усмихваше.

Стопли душата ми.

Стопли сърцето ми.

 

И се усмихнах.

Открих, че светът е

чудесен.

Открих, че денят е

прекрасен.

Отново съм жива.

И пламенна.

Страстна, очакваща...

Къде си, моя Любов,

неоткрита, прекрасна?

 

 

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??