May 21, 2009, 7:07 PM

Днес съм облечена в бяло... 

  Poetry » Other
607 0 2

Облечена съм в бяло
и се чувствам красива...
Ефирната ми рокля се люлее
с походката игрива...
А влюбеното ми сърце пее,
защото съм щастлива...

Докосвам утрото с усмивка,
поемам възхитени погледи,
разнасям аромат на горска китка,
оставям свежи пролетни следи...

Облечена съм в бяло...
и около мен всичко оживява!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??