Дневникът-
Безкомпромисно
Ще остане заключена, много дълго, тази врата.
Нека съвсем заприлича на плътна и бяла стена.
Казват, че всяка обсада причинява някому смут.
Ей, не ме съжалявай!
По-добре ми е в светлото, тук!
Знам, не можеш да влезеш. Нито пък да рушиш.
Блага дума, твърдят, всичко отваряла. Честно?!
Отново грешиш.
Всички думи ги зная от Вятъра.
И по него ти пращам една:
”Забрави!”
Тази стара история
късно е
да превръщаме във война.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
"Аз сам подписвам дните си със чувства, под тях не слагам листове индиго и може нещо важно да изпускам, но изборът е мой, доколкото го имам." Още веднъж- Благодаря Ти