ДО ДЪНО
Лудата любов е светотатство -
обичай ме смирено.
Не ме оставяй да ми е студено.
Загърни ме с прегръдката
на меките си длани.
Не я мълчи, щом ме обичаш -
любовта е думи от мълчания.
Сляпата любов е лудост.
Обичай ме с очи,
отворени към мене.
Искам да те виждам
до дъното на безкрая ти.
© Албена Стефанова All rights reserved.