Sep 7, 2012, 9:29 PM

До лудост 

  Poetry » Love
743 0 2

Събуждам се, ала не искам,

защото знам - не си до мен.

Изпадам в ужас, по стените блъскам

и не мога без теб нито ден.

 

Задушавам се, разбираш ли?

Каква ли беше таз любов?

Километри делят ни, не виждаш ли?

Крещя, ала до никъде не стига моят зов!

 

И се чудя как това е възможно?!

Дали пък не е поредна заблуда?

В главата ми е толкова сложно...

Кажи, да вярвам ли в тази полуда?

 

Но аз те обикнах тъй силно...

Очите отново не виждат реално...

Моля те само - ОБИЧАЙ МЕ, чу ли?!

След поредна лъжа - ще бъде фатално...

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много лъжи в последно време... Живота ли стана такъв?.... Благодаря!
  • " След поредна лъжа - ще бъде фатално" Хубаво , адашке! Поздрав !
Random works
: ??:??