Jun 21, 2017, 11:28 AM

До мен да си 

  Poetry » Love
684 0 3

До мен да си, дори и да умра,

до мен да си пък нека ме презират!

Когато дойде неусетно любовта –

обичаш дори да те убиват!

 

Ела до мен в прегръдка ме гушни,

за миг да забравя страховете,

в живота си неравен ме пусни,

аз ще ти изкупвам греховете!

 

Не ме гледай така смутено днес,

не съм кой знай каква, но тук ме има,

от твоето сърце очаквам вест –

вземи ме ти и друг не ще ме взима!

 

За миг да помълчим и гордостта

и в теб, и в мен ще изчезне бързо!

Усещал ли си някога радостта –

мълчанието може би ни свързва?!

 

Умирам с тебе да се преродя

и раждам се с тебе да умирам!

До мен да си пък нека да умра,

да помълчим и гордостта умира!

© Теодора Цонева All rights reserved.

*

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??