Sep 18, 2018, 4:26 PM

До мене остани! 

  Poetry
305 0 2

Океанът на живота накъде ме носи?

Ту в ями подводни ме набутва,

ту люшка ме на гребена на някоя вълна,

а после чука ме в скали подводни

и тежки рани нанася на моята душа...

 

А, аз бряг си търсех –

бряг, на който да мога да се подслоня...

Утеха трябва ми – тъй уморена съм...

 

Дали отново съм сама?

 

Намерих те след дълго лутане.

Намерих те, за да те изгубя пак...

Не си отивай! Остани до мене!

До мене остани във този свят! 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??