Jun 11, 2020, 5:15 PM  

До него 

  Poetry » Love
715 0 0

Преди време ти дойде
и животът ми се промени.
Щастието преоткрих,
а каква е любовта научих.

...

Топлината ти обичам,
аромата обожавам,
всяка вечер искам
до теб спокойна да заспивам.

...

Очите ти блестящи,
мога с часове да гледам.
Ръката ти не пускам,
а държа я до последно.

 

Звездите само с тебе,
искам аз да наблюдавам.
Щастието твое,
нека само аз да бъда.

© Вики Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??