Погали ме и после се вливай
Капка по капка в душата ми...
Целуни ме и после отпивай
До последния дъх сетивата ми.
Вдишвай дълбоко и с устните
Усети аромата ми нежен...
Разлиствай ме ъгъл по ъгъл
И вдъхвай от моята свежест.
Поискай ме още и още...
Да преливаш от мен в ненаситност.
До безкрай да изпълваш и нощите,
И денят ми с любов да усмихнеш.
Докосни ме по тънките струни
На моята крехка чувствителност...
Мечтая до мен да се будиш,
Разказвайки нашата Приказка.
Рисувай ме с пръсти треперещи...
Моделирай ме с обич в пространството.
Същност и тяло преплетени...
До последния дъх в необятното.
11.11.22г.
© Камелия All rights reserved.