Feb 5, 2020, 11:05 AM

До след дъх 

  Poetry » Love, Phylosophy
637 0 0

ДО СЛЕД ДЪХ

 

Дъхът ми трае
само една секунда...
Дълга...
безмерна секунда...
Цяла вечност!

 

Колко близо си, когато
всъщност си далеч?!
Попила в себе си енергията,
дори да те няма си във мен!

 

Колко трае една секунда?
Дъх...
Вечност...
Знам ли?!
Знанието плаши ме...

 

Ти си моята светлина
и няма да допусна
нищо лошо до теб!
На всяка цена!

 

До след дъх...

 

4 Февруари 2020г.
©Екатерина Глухова - "Негримирана поезия"

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??