Jan 27, 2008, 10:31 PM

До тук 

  Poetry
870 0 5

Не че трябва да е така,
не че се радвам на твойта тъга,
но съм щастлива за едно,
че плащаш за всяло твое зло.
Не, аз не те мразя,
но и не те обичам вече.
На колене за теб повече няма да лазя.
Боли ме от думите, които ти ми изрече...
До тука беще всичко и приятелството твое
аз вече не искам. Бъди щастлив,
успех във всичко, аз вече не мога,
аз вече не искам.

© Лана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??