Dec 30, 2006, 12:59 AM

До утре 

  Poetry
671 0 11
До утре всичко ще е минало-
и сълзите в очите,и горчивите обиди!
До утре всички ще са други-
ще ги променя бавно времето,но сигурно-

a те/всичките/ винаги ще спорят че са същите-
добри или лоши,грозни или хубави.
Но какво ще стане с нас до утре?
Дани и ние ще сме си същите?-

Лудо влюбени един в друг
и в любовта си сляти дали ще са душите ни?
До утре питам аз,ами нали от днес-
всъщност започва утрешният ден?!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??