Sep 23, 2008, 5:06 PM

До всички откровенци... 

  Poetry
741 0 21

                                                                                             Благодаря ви!


Вече толкова време съм тук, между вас,
споделям, мечтая, безсънна и в съня.
Много надежди свои сбъднах,
позволих си да пиша за любовта.
Много мъка и болка преодолях,
четейки ви – това ми даваше сила една.
Видяхте ме как пораствам и израствам,
в нова, по-различна, истинска жена.
Прочетохте стиховете ми
и надникнахте във моята душа.
С Вас се чувствам необикновена,
имам сили да преобърна света.
Всички Откровенци ви обичам
и горещо ви прегръщам и благодаря!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??