Sep 27, 2008, 8:43 AM

Добре дошла, любов 

  Poetry » Love
916 0 6


Тихичко на вратата се почука
и сърцето ми лудо заби,
усетих - с теб, самота, съм до тука,
живота с прекрасен дар ще ме дари.

Ръка протягам някак неусетно,
вратата отварям без да губя миг,
озари ме светлина - многоцветна,
изгряваща от твоя лик.

Прегърнах те, нежно и сластно,
с теб преобърна се моят живот,
целуни ме горещо и страстно -
"Добре дошла, любов!"

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??